Mijn verhaal over mijn "palindroom reuma"

Ik ben al ruim 18 jaar aan het dokteren vanwege vage klachten, plotselinge pijn in gewrichten variŽrend van knie, schouder heup enkel lies enz.

Op den duur wordt de diagnose Palindroom reuma vast gesteld, ook wel genoemd: vliegende reuma. 

Omdat het de ene keer in je schouder zit en de andere keer in je lies en ga zo maar door.

Volgens de reumatoloog een goed variant want "het laat geen littekenweefsel na"

In die tijd heb ik 10 jaar bij een reumatoloog gelopen, diverse keren onderzoeken in ziekenhuis gehad, tientallen fysiotherapeuten versleten, 2 x een mri scan, diverse homeopaten bezocht, 3 bio resonantie therapeuten bezocht en ga zo maar door.

Ontelbare keren bloed afgenomen en vele bezoeken verder geen resultaat, klachten kwamen te pas en te onpas.

Ik slikte soms weken achtereen 4x per dag 2 pillen van 400mg ibuprofen (3200mg, een overdosis) om maar aan het werk te kunnen blijven.

4 huisartsen, 3 homeopaten, 3 bioresonantie therapeuten,  2 osteopaten,  2 reumatologen en 15 fysiotherapeuten verder ben ik er in april 2016 zelf bij toeval achter gekomen dat ik allergisch ben voor nachtschade, tomaten, paprika, gojabessen, aardappelen enz.

Daarna geen nachtschade producten meer gegeten.

Binnen een week mijn pillengebruik gereduceerd naar 0!!!

Ik ben wel aan het testen geweest en het resultaat is verbluffend, zelfs van 2 paprikachipjes een paar dagen een dikke hand en pijn in gewrichten.

Het is wel erg lastig want je kunt een hele hoop producten niet meer eten en je staat versteld waar het overal in zit, zelfs al staat er alleen "specerijen" op de verpakking kun je er voor 95% van uit gaan dat er paprika, chillipeper of iets dergelijks in zit.

Achteraf blijk ik niet allergisch te zijn voor aardappel maar ben ik ook allergisch voor: gember, mosterd en curcuma.

 

 

De bedoeling is dat we hier op deze site een verzameling recepten gaan zetten en die zijn zonder nachtschade.